Het moest er eens van komen…

Al meer dan 50 jaar komen onze spelers, coaches, refs, supporters en sympathisanten in het weekend samen om te genieten van spannende wedstrijden, fijn gezelschap en een lekker drankje voor, tijdens en / of na de wedstrijd.
Niet zelden is dat lekkere drankje een frisse pint of één van de andere speciaalbieren die verkrijgbaar zijn in onze cafetaria. We zijn tenslotte Belgen!

Met een aantal specialisten onder ons publiek en koppig als we zijn, gingen we op zoek naar een eigen bier met een smaak die we zelf kozen. Het is dan ook met enig trots dat we u onze nieuwste aanwinst mogen voorstellen:

Logo Vic

Ons bier

‘Vic’ is een verfrissend, authentiek, goud-blond speciaalbier met een zachte smaak en een variatie aan toetsen van verschillende mouten, hoppen en kruiden, mooi verweven bitterheid en een lichte kruidigheid.
Dit speciaalbier met een alcoholpercentage van 8% wordt ook herkend aan de lichte troebelheid en de romige schuimkraag. De ‘Vicskes’ worden verpakt in flesjes van 33cl en worden het best uitgeschonken bij een schenktemperatuur van 6-8°C, lekker op elk uur van de dag! 

Het glas

Het Vic bierglas 37 cl is een bierglas op voet, dat door zijn steel fijn in de hand ligt en door zijn hoogte thuis makkelijk weg te zetten is. Dit speciaalbierglas heeft een sierlijk gevormde, licht gebolde kelk die naar boven toe recht uitloopt. Dit glas is van uitstekende horecakwaliteit, en dat zult u zeker merken wanneer u het probeert in onze cafetaria!
Omdat de huidige situatie geen garantie biedt op een snelle test van dit glas, kan u het ook bestellen via onze webshop.

Bierglas 'Vic'